thumbnail_hic-svart-beige
CK:s Samtalsterapi

Jag heter Carina Kristoffersson och är utbildad socionom, beteendevetare samt diplomerad samtalsterapeut med inriktning affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi, kognitiv- och beteendeinriktad psykoterapi, och gemensamma faktorer (common factors) mellan olika psykoterapeutiska inriktningar. Jag startade mitt företag år 2015 och har bedrivit verksamheten som samtalsterapeut på deltid. Har många års arbetslivserfarenhet inom områden såsom socialtjänst, familjehem, skolkurator, vuxenpsykiatri samt ungdomsmottagning.

Individens livsmönster, mående och hälsa kan ibland påverkas av händelser som försvårar vardagen i livet. Av den anledningen kan samtalsterapi vara ett led i att förstå och förändra sitt liv så att vardagen blir hanterbar. Jag vänder mig i första hand till Dig som har svårigheter inom områden såsom ångest, nedstämdhet, personliga svårigheter, kris, sorg samt separation. Samtalet är grunden i terapin och fokuserar på personlig utveckling inom de områden som är viktiga för just Dig. Samarbete med utbildad psykoterapeut sker kontinuerligt.

Mottagningen är öppen:
Torsdagar klockan 08.00 - 18.00
Fredagar klockan 08.00 - 16.00

Andra tider kan bokas enligt önskemål och i mån av tid.

Priser:
Samtalsterapi, enskilt samtal:                             900 kr (50 minuter)
Samtalsterapi, par/familjesamtal:                      1100 kr (60 minuter)
Familjehemshandledning                                    1100 kr (60 minuter)

Återbud inom 24 timmar för att undvika debitering.

Bedriver min verksamhet i Hälsan i Centrums lokaler i Sala. Har även mottagning i mitt kontor på gården i Västerfärnebo.
Du kan kontakta mig via personalen i Hälsan i Centrums telefonnummer 0224 - 165 00 eller direkt till mig på mobilnummer 070 - 348 57 44 eller 073 - 836 11 42. Du kan även nå mig via e-postadress carkrh066@gmail.com för bokning av samtalsterapi.

Välkommen!