hic
Annika Sandsten Legitimerad Naprapat Annika Sandsten Legitimerad Naprapat

Tog examen från Naprapat-högskolan 1994, jobbade på egen mottagning fram till 2006 då jag startade Hälsan i Centrum. Har lång erfarenhet av behandlingar och har även huvudansvaret för den löpande administativa biten i företaget. Har vidarutbildning i dry needling. Trebarns mamma som får energi och njuter av mina  islandshästar.

Anders Knutsson  Legitimerad Naprapat Legitimerad Sjuksköterska Anders Knutsson Legitimerad Naprapat Legitimerad Sjuksköterska

 Har arbetat som naprapat sedan jag tog naprapat-examen -99. Kombinerade det med att arbeta inom sjukvården -ambulansen som under-sköterska och  - 08 tog jag examen som sjuksköterska. 2011 slutade jag som ambulanssjuksköterska efter 20 år och arbetar nu som naprapat på heltid. Sedan 2010 driver jag praktiken Hälsan i Centrum tillsamman med Annika Sandsten. 

Christina Koinberg Receptionist Christina Koinberg Receptionist

                                                               Det är jag som svarar i telefonen när ni ringer till Hälsan. 2008 började jag att arbeta här på Hälsan som receptionist, arbetar 50%. På fritiden är det Islandshästar för hela slanten. 

Anna Eriksson Cert Massör Anna Eriksson Cert Massör
                                                                   
Jag är utbildad certfierad massageterapeut genom Tärna Folkhögskola. På fritiden håller jag på med hästar och tränar, tävlar brasiliansk jiu-jitsu                            
Anneli Sandsten Diplomerad Samtalsterapeut Anneli Sandsten Diplomerad Samtalsterapeut