hic
Anders Knutsson Leg. Naprapat, Annika Sandsten Leg. Naprapat

Naprapati

Vi har både kunskap, erfarenhet och ett brinnande intresse av att hjälpa till. Hos oss finns två legitimerade naprapater och en av dessa, Anders Knutsson, har vårdavtal med Landstinget. Patientavgift 140:-. Frikort gäller. Remissfritt.
Naprapatbehandling kostar 600 kronor per tillfälle. 


 Naprapatbehandlingen syftar till att korrigera försämrad rörlighet i rygg och leder samt till att återfå normal styrka och koordination i muskulaturen och bli av med smärtupplevelser.

Manipulation
Behandlingsmetoden går ut på att återställa normal rörlighet i lederna genom manipulationsgrepp som utförs med en snabb och lätt rörelse.

Mobilisering
Denna teknik används för att återställa normal rörlighet i en led. Här jobbar man med en mjuk och långsam rörelse som upprepas flera gånger.

Muskeltöj
Spänd och förkortad muskulatur töjs för att uppnå smärtlindring och avslappning.

Massage
Under naprapatutbildningen utbildas vi även till massörer. Massage har många positiva effekter på kroppen. Smärtlindring, avslappning och ökad blodcirkulation är några postiva effekter som kan uppnås.

Vi arbetar även med TENS och ultraljud som kompletterande behandling. Legitimerad naprapat har en fyraårig utbildning ställd under tillsyn av Högskoleverket. Vi tar reda på bakgrunden till dina besvär och ser till att du får rätt sorts rehabiliteringsträning.