thumbnail_hic-svart-beige

Massagebehandlingar

Kiropraktorbehandling 610:-
Medicinsk Massage 40 min 550:-
Med.Massage med stötvåg 600:-
Massage 55min 640:-
Massage 25min 400:-
Varm oljemassage 55min 640:-
Varm oljemassage 25min 400:-
Hotstone 70min 795:-

10-kort 25 min massage 3500:-
10-kort 55 min massage 5600:-
10-kort medicinsk massage 5100:-


Medicinsk Massageterapi är sjukvårdande och hälsobefrämjande. Med Medicinsk Massageterapi kan vi hjälpa dig med problem i rörelseapparaten genom grundlig undersökning, tester och behandling av muskler och leder. Medicinsk Massageterapi inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.

De främsta verktygen är Svensk Klassisk Massage, triggerpunktsbehandling och stretch. Andra verktyg vi använder oss av är tens, stötvåg, kinesiologitejp och laser.

Terapeuten utför ortopediska tester för att komma närmare en diagnos och göra en helhetsbedömning så att behandlingen anpassas på bästa sätt. Ofta uppstår problem som smärta, stelhet och domningar på grund av muskelspänningar och dess samverkan med leder och nerver. Du kan också få rekommendationer kring träning, kroppshållning, ergonomi, avspänningsövningar, stretch och egenvård. Vid behov rekommenderas annan vårdgivare. Medicinsk massageterapi lägger fokus på hela kroppen.

Medicinsk Massageterapi inriktar sig på problem som:

•    Ryggskott
•    Nackspärr
•    Huvudvärk
•    Idrottsskador
•    Nedsatt rörlighet
•    Hållningsproblematik
•    Stress- och utmattningsrelaterade problem
•    Ortopediska, muskulära och neurologiska sjukdomsbesvär

 


Hot Stone-massage

En mjuk och varm upplevelse med varma stenar som ger en skön avslappning. Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp.

För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.