hic

Massagebehandling

Massageterapeut
Alla våra medarbetare är Certifierade Massageterapeuter och har mer kunskap än en så kallad Massör. De är utbildade i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och behärskar förutom massage och muskeltöjningar ytterligare en eller flera massageterapeutiska metoder. En massageterapeut kan jobba direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten. 


Massagens goda effekter
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.

Massage 30 minuters behandling 390 kronor
Massage 60 minuters behandling 620 kronor
Hot Stone 60 minuters behandling 600 kronor 
                                                                              Oljemassage 60 minuters behandling 600 kronor

 

Hot Stone Hot Stone

Hot Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som ger en skön avslappning. Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. 
 För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. .