thumbnail_hic-svart-beige

90 min 920:-

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
 
Behandlingen passar alla! Egenvård är viktig. Ett enkelt program för egenmassage delas ut efter första behandlingen.
 
Lymfmassage kan hjälpa vid:
- Sömnsvårigheter
- Sendrag/kramp i benen
- Domningar i armar och fingrar
- Svårt att gå ner i vikt
- Oro/stress i kroppen
- Lätt för att bli förkyld
- Stel och värk i kroppen - kort bindväv
- Svullnad i ben, fingrar, händer och armar
 
I början kan det vara bra att gå på lymfmassage 1 gång/vecka för att få fart på systemet. När man uppnått ett bra resultat kan det räcka med att gå på behandling var 4-5 vecka för att bibehålla flödet och kontrollera att lymfcirkulationen fungerar som det ska.
 

MB Gua Sha Technique®

MB gua sha technique® är en skrapbehandling som med hjälp av ett verktyg utförs på hud och muskler med sämre cirkulation som i sin tur orsakar smärta eller stelhet.
Fördelarna med MB Gua Sha Technique® är många: cirkulerar stagnerat blod, ökar cirkulationen till huden och musklerna, löser upp kroppens giftiga avfallsprodukter (slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta), leder nytt blod till den stagnerade vävnaden.
 
Vid MB Gua Sha Technique® -behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår när slagget lägger sig under huden. Rodnaden kan variera i färg beroende på hur dålig cirkulationen är i det området och hur länge stagnationen suttit och byggs på. Kroppen går sedan in med friskt blod och startar en läkningsprocess och symptomen minskar eller försvinner.  MB Gua Sha Technique® är mycket effektiv vid stela och ömma muskler, smärta, luftvägsproblem, matsmältningsproblem, sömnstörningar, huvudvärk, ischias, ryggskott, tennisarmbåde med mera.
 
MB Gua Sha Technique® anses förbättra immunförsvaret.
Behandlingen är en adaptogen teknik, dvs balanserande. Den svalkar en kropp som är för varm och den tillför mer värme till en frusen kropp.
MB gua sha technique® är en mycket väl beprövad, säker och pålitlig metod och det finns inga biverkningar. Passar både män som kvinnor, dock ej vid graviditet.
 
OBS! Personer med pacemaker, blodpropp, EDS och mycket inflammation i kroppen, lider av åderbrock, är sjuk i cancer, blödarsjuka, psoriasis, äter blodförtunnande medel eller har feber ska undvika denna behandling.
 

Käkledsbehandling

Vid en käkledsbehandling mjukas käkled samt nack-, bröst- och skalpmuskulatur upp.
 
Behandlingen omfattar både inre (med handskar) och yttre käkledsmuskler som ger effekt på hela nervsystemet. En effektiv behandling för dig som har spänningshuvudvärk och/eller migrän, svårt att gapa, låsningar/knäppningar i käken, tandvärkskänsla (utan att nåt fel hittas på tänderna hos tandläkaren) eller för dig som gnisslar och/eller biter ihop tänderna och är stressad och sömnsvårigheter.
 
För att få bästa resultat rekommenderas att gå 2-4 gånger med max 10 dagars mellan behandlingarna.